WIE BEN IK?

Uw restauratie- en decoratie specialist uit ‘t Gooi!

Hallo! Mijn naam is Quinty Meester, specialist in restauratie- en decoratie schilderwerk. Met veel passie, creativiteit en oog voor het oude schilders ambacht ben ik werkzaam in Muiden, Naarden, Bussum, Gooise Meren, Amsterdam, Almere, Utrecht, Wijdemeren en omstreken.

In 2015 heb ik mijn Meesterschilders diploma aan het Nimeto Utrecht behaald. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een ambachtelijk glas- in -lood bedrijf in Abcoude. Na het behalen van mijn diploma ben ik naar het TNA Antwerpen gegaan om mijzelf te specialiseren in de restauratie- en decoratieve schildertechnieken. Inmiddels ben ik 4 dagen per week werkzaam bij Rigo Verffabriek als technisch adviseur verf in de buitendienst en in mijn vrije uren ben ik bezig met eigen bedrijfje, decoratie en restauratie schilderwerk.

Bent u op zoek naar uniek, ambachtelijk en/of decoratief schilderwerk? Dan kunt u bij mij terecht voor muurschilderingen, kraamcadeaus, vergulden, ambachtelijk letterzetten, restauratie- en renovatie schilderwerk, marmer- en houtimitaties en overig decoratiewerk.