QUINTY MEESTERSCHILDER
veelgestelde vragen

F.A.Q

Hieronder staan de meest gestelde vragen. Maar mocht jouw vraag er niet bij staan? Neem gerust contact op!

5
L
Verzending of Ophalen

Ophalen van jouw vaas of andere aankoop kan kosteloos en op afspraak bij het atelier van Quinty Meesterschilder in Muiden. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om jouw unieke vaas op te halen, dan kan jouw aankoop natuurlijk ook verzonden worden. De verzendkosten bereken ik dan wel aan jou door. De levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL.

Omdat de vazen natuurlijk breekbaar zijn, worden ze door mij goed voorzien van beschermend materiaal. Dit om ervoor te zorgen dat de vazen in goede staat worden afgeleverd.

Zodra jouw aankoop verzonden wordt, ontvang je hier berichtgeving van met een indicatie wanneer de vaas ongeveer wordt afgeleverd. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

5
L
Verzending naar buitenland

Indien jouw aankoop naar het buitenland verzonden moet worden, dan komen daar de kosten van een beschermde doos, verzendkosten, verzekering en eventuele importheffingen bij. Deze kosten bereken ik wel aan jou door.

5
L
Levertijd van de producten

Ik schilder de vazen en andere producten met veel liefde en passie. Afhankelijk van het artikel verschillen de levertijden. Over het algemeen is de gemiddelde levertijd tussen de 4 en de 6 weken.

Als jij een andere levertijd voor ogen hebt, bel mij dan gerust zoat we even kunnen overleggen.

×