WERK

Kraamcadeautjes
Als je op zoek bent naar een origineel en uniek kraamcadeautje, dan kan het aanbod overweldigend zijn. Niets lijkt mooi, bijzonder of origineel genoeg voor dit pasgeboren kindje. Samen gaan we op zoek naar het perfecte kraamcadeautje, voor elk budget. Klinkt goed toch?

Beletteren
Als specialist in restauratie en decoratie is het onderdeel belettering een mooi onderdeel van mijn vak. Vooral bij oudere woonhuizen en boerderijen zie je belettering op voordeuren. Ieder lettertype is mogelijk, ook is het mogelijk om een uniek lettertype te laten ontwerpen.

Muurschilderingen
Aan de hand van uw wensen maak ik een uniek ontwerp voor uw kinderkamer, kantoorruimte of een buitenmuur. Kleur, grootte en vorm worden geheel in overleg met u bepaald. Een muurschildering past vrijwel bij ieder interieur en is aan te passen naar je eigen smaak.

Marmerimitatie
Het maken van goed lijkende marmerimitaties is een specialisme in het schildersvak. Tijdens mijn opleiding en cursus ‘oude schilderstechnieken’ heb ik geleerd om met de materialen en technieken een perfecte imitatie te maken. Er zijn vele soorten marmer imitaties mogelijk.

Houtimitatie
Luxere houtsoorten als mahonie, teak, walnoot en eiken kunnen geïmiteerd worden. Het is een specialisme op zich, dat een grote kennis van zowel materialen als gereedschappen vergt. Een goede houtimitatie is nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Meubeldecoratie
Hoe leuk is het om je oude kastje een nieuw leven te geven? Een nieuw kleurtje doet wonderen! Als decoratieschilder, beschilder ik veel meubels. Op deze pagina vind u een impressie van de beschilderde meubeltjes.

Restauratie en renovatie
Bij restauratie gaat het erom om zo veel mogelijk te behouden van het object en bij renovatie behoud je deelt het object maar maak je een deel nieuw. Ik restaureer en renoveer voornamelijk het oude schilderwerk van monumenten, schilderijen, beelden, en huizen.

Workshop koe schilderen
Bent u op zoek naar een bijzondere workshop op een unieke locatie voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vrienden weekend? Onder begeleiding van mij kunt u een gezellige en creatieve workshop Koe schilderen volgen op onze boerderij de Koeienkade.