Uw decoratieschilder uit Muiden!

Even voorstellen: mijn naam is Quinty Meester, geboren in 1995, wonend in Muiden vlakbij Amsterdam. Ik ben afgestudeerd als Meesterschilder aan het Nimeto in Utrecht en heb nog een specialisatie jaar aan het TNA in Antwerpen gevold. Sinds 2018 ben ik trotse eigenaresse van Quinty Meesterschilder.

Ik schilder graag in opdracht. Mijn werk is daardoor heel divers. Zolang ik maar andere mensen blij maken met iets persoonlijks en unieks. Daarnaast vind ik het belangrijk dat mijn schilderwerk en cadeaus levenslang mee kunnen gaan. Iedereen verdient een gepersonaliseerd kunstwerk die speciaal voor hem en/of haar gemaakt is.

Met veel passie en plezier beschilder ik onder andere glazen vazen in vrolijke kleuren met bloemen. Naast de vazen personaliseer ik kraamcadeautjes, kinderstoeltjes, klompen, maak ik in opdracht muurschilderingen en geef ik workshops.

Muurschilderingen
Met mijn muurschilderingen creëer ik een spraakmakend beeld wat aan de ruimte is aangepast. Hiermee probeer ik een persoonlijk verhaal, gevoel of beeld over te brengen waar mensen over praten en naar kijken.

Handbeschilderde vazen & workshops
De vazen die ik beschilder zijn uniek en met veel passie beschilderd, los uit de hand, vrolijk en sfeervol. Ik wil een speciaal gevoel overbrengen en mijn passie met mensen delen. Iedere ruimte- zakelijk of privé- verdient een echte eyecatcher in huis!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u op de hoogte blijven van mijn schilderwerk? Neem gerust contact met mij op of volg mij via Instagram of Facebook. https://www.instagram.com/quintymeesterschilder/.