Uw decoratieschilder uit ‘t Gooi!

Even voorstellen, mijn naam is Quinty Meester, geboren in 1995, afgestudeerd als Meesterschilder en sinds 2018 trotse eigenaresse van Quinty Meesterschilder.

Met veel passie en plezier beschilder ik onder andere glazen vazen in vrolijke kleuren met bloemen. Naast de vazen personaliseer ik kraamcadeautjes, kinderstoeltjes, klompen en maak ik in opdracht muurschilderingen.

Met mijn handschilderwerk probeer ik mensen blij te maken met iets persoonlijks en unieks. Daarnaast vind ik het belangrijk dat cadeaus levenslang mee kunnen gaan. Iedereen verdient een gepersonaliseerd cadeau die speciaal voor hem en/of haar gemaakt is.

Met mijn muurschilderingen creëer ik een spraakmakend beeld wat aan de ruimte is aangepast. Hiermee probeer ik een persoonlijk verhaal, gevoel of beeld overbrengen waar mensen over praten en naar kijken.

De vazen die ik beschilder zijn uniek en met veel passie beschilderd, los uit de hand, vrolijk en geven sfeer. Ik wil blijdschap overbrengen en en mensen opvrolijken. Iedere ruimte zakelijk of privé verdient een echte Eye catcher in huis!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u op de hoogte blijven van mijn schilderwerk? Neem gerust contact met mij op of volg mij via Instagram of Facebook. https://www.instagram.com/quintymeesterschilder/.