Uw restauratie- en decoratie schilder uit ‘t Gooi!

Hallo! Ik ben Quinty Meester, specialist in restauratie- en decoratie schilderwerk.

Met veel passie, creativiteit en oog voor oude schildertechnieken ben ik werkzaam in regio Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Muiderberg, Amsterdam, Almere, Utrecht, Wijdemeren en omstreken.

Het begon al toen ik klein was met heel veel tekenen, schilderen, knutselen, veel kleur en alles uitproberen. Allemaal heel leuk als je passie tekenen en schilderen is maar hoe kun je daar ooit geld mee verdienen? Gelukkig bestaat daar dus een opleiding voor om te leren schilderen en tekenen; Nimeto in Utrecht. Lucky me! Leren tekenen en schilderen, jaja… In 2015 heb ik mijn Meesterschilders diploma aan het Nimeto Utrecht behaald. Het is vooral de kunst om te leren kijken naar hoe iets eruit ziet en niet denken hoe iets eruit ziet. Snap je het nog? Om mijn skills nog beter onder de knie te krijgen ben ik naar het TNA in Antwerpen gegaan om mijzelf verder te specialiseren in de restauratie- en decoratieve schildertechnieken. Met veel passie, techniek en plezier werk ik sinds 2018 voor mezelf als decoratieschilder en daarmee is mijn droom om met mijn passie en creativiteit geld te verdienen werkelijkheid geworden.

Bent u op zoek naar uniek, ambachtelijk en/of decoratief schilderwerk? Dan kunt u bij mij onder andere terecht voor:

Maar ook voor ander decoratiewerk kunt u mij benaderen! Wilt u op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden? Volg mij dan op Instagram. https://www.instagram.com/quintymeesterschilder/.