Uw restauratie- en decoratie schilder uit ‘t Gooi!

Hallo! Ik ben Quinty Meester, specialist in restauratie- en decoratie schilderwerk.

Met veel passie, creativiteit en oog voor oude schildertechnieken ben ik werkzaam in regio Weesp, Muiden, Naarden, Bussum, Muiderberg, Amsterdam, Almere, Utrecht, Wijdemeren en omstreken.

Het begon al toen ik klein was met heel veel tekenen, schilderen, knutselen, veel kleur en alles uitproberen. Gelukkig bestaat een opleiding om deze vaardigheden beter onder de knie te krijgen; Nimeto in Utrecht. Lucky me! Door veel oefenen, hard werken en zelf schilderen heb ik in 2015 mijn Meesterschilders diploma aan het Nimeto Utrecht behaald. Om mijn skills nog beter onder de knie te krijgen ben ik naar het TNA in Antwerpen gegaan om mijzelf verder te specialiseren in de restauratie- en decoratieve schildertechnieken. Uiteraard leer je het meest door veel te schilderen. Met veel passie, techniek en plezier werk ik sinds 2018 voor mezelf als decoratieschilder en daarmee is mijn droom om van mijn hobby mijn beroep te maken werkelijkheid geworden.

Bent u op zoek naar uniek, ambachtelijk en/of decoratief schilderwerk? Dan kunt u bij mij onder andere terecht voor:

Maar ook voor ander decoratiewerk kunt u mij benaderen! Wilt u op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden? Volg mij dan op Instagram. https://www.instagram.com/quintymeesterschilder/.