Workshop Koe schilderen

Een prachtig model staat voor u klaar

Bent u op zoek naar een bijzondere workshop op een unieke locatie voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vrienden weekend?

Onder begeleiding van mij kunt u bij ons een gezellige en creatieve workshop Koe schilderen volgen bij de Koeienkade. Een levensecht model staat voor u klaar. Ik vertel u over de basistechnieken. En dan gaat u aan de slag met acrylverf op echte canvasdoeken in de stal, bij de koeien. Als de weersomstandigheden goed zijn, dan kunt u heerlijk schilderen in de buitenlucht met zicht op de koeien in het weiland en het prachtige Muiderslot. U zal er versteld van staan dat ook u schilder talent heeft.

Weinig ervaring of talent met schilderen?

Voor diegene die denken dat ze niet kunnen schilderen hebben we een oplossing. Er zijn mallen beschikbaar die u zelf kunt overtrekken op het schilderdoek. De basis is gelegd en daarna is het simpel. Laat je creativiteit z’n gang gaan om de kleuren en details van de Koe aan te brengen op het doek. Voilà, een prachtig schilderij.

De inwendige mens

Bij een gezellige dag hoort ook nog iets extra’s. Bij ontvangst schenken wij een kopje koffie en thee met iets lekkers. Tussen het Koe schilderen door is er ook nog een drankje.

Wilt u er een dagje uit van maken?

Wilt u wat meer dan alleen een workshop? Dat kan ook. We kunnen de dag compleet maken met een rondleiding over de boerderij en/of een mooie wandeling in de polder, beide onder begeleiding van de boer of boerin. Een smakelijke boerenlunch in onze sfeervolle verwarmde ontvangstruimte of een picknick in het weiland is altijd mogelijk.

Informatie Workshop Koe schilderen

  • Inclusief koffie en thee met wat lekkers.
  • Alle materialen en schorten zijn aanwezig;
  • Vanaf 4 personen tot maximaal 20 personen;
  • Prijs vanaf 37,50 p.p.
  • Tijdsduur ongeveer 3 uur;
  • Gratis parkeren op het erf.


Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Voor inspiratie bekijk de website van de Koeienkade,
koeienkade.nl