Wil je graag een muurschildering laten maken?

Muurschilderingen zijn een echte blikvanger en geven een ruimte een vrolijke, warme en persoonlijke sfeer en kunnen helemaal op maat naar uw wensen worden gemaakt. Heeft u al een idee of plaatje in gedachten, of wilt u liever dat ik een ontwerp voor u maak? 

U bent bij mij aan het juiste adres voor een muurschildering bij u thuis, of voor uw onderneming. Quinty Meesterschilder is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van muurschilderingen voor op bijvoorbeeld de babykamer, kinderkamer, kantoor, horeca, bedrijven of andere gewenste ruimtes. 

Prijsindicatie
Ik krijg vaak de vraag wat de kosten zijn van een muurschildering, maar dat is moeilijk aan te geven zolang ik niet weet wat precies uw wens is.

Elke opdracht is anders en elke offerte is maatwerk. De prijs is niet alleen afhankelijk van de afmetingen van de muur maar ook van de complexiteit van het gewenste ontwerp. Hoe gedetailleerder het ontwerp, hoe meer werk en des te meer tijd ik nodig heb voor de uitvoering.

Als het ontwerp is gemaakt, kan ik inschatten hoeveel uur werk het is. Ik reken een standaard uurtarief voor het ontwerp en de uitvoering. Dat is excl. reis, parkeer- en materiaalkosten. Reiskosten worden à €0,23 per km gerekend en materiaalkosten à €5,- per m2.

Qua budget kan ik de muurschildering op twee manieren benaderen. Aan de hand van afbeeldingen geef ik aan wat mijn ideeën zijn en hoeveel uur de uitvoering zal gaan kosten, of u geeft het beschikbare budget aan en dat bepaalt vervolgens het aantal uren dat ik eraan kan besteden. We passen het ontwerp daar dan op aan. De kosten van een muurschildering is dus heel flexibel. Daarin denk ik graag met je mee.

Goed om te weten

  • Ik schilder het liefst op een zo glad mogelijke ondergrond – mocht de ondergrond niet glad zijn dan bespreken we de mogelijkheden.
  • Voor een lange levensduur van de muurschildering is het belangrijk dat de wand minimaal 1 keer goed gesaust is met een goede kwaliteit muurverf.
  • Ik werk het liefst in een ruimte op kamertemperatuur – een te koude omgeving kan de droogtijd van de verf beïnvloeden.
  • De verf die ik gebruik is op acryl basis, sneldrogend, reukvrij en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Tijdens het schilderen bedek ik mijn werkplek met oude kleden om zo mogelijk verfspetters op de vloer te voorkomen.
  • Een projector is een hulpmiddel zodat ik sneller kan werken, daar maak ik zo nu en dan graag gebruik van. De tijd die ik hiermee bespaar besteed ik liever aan de kwaliteit van het schilderwerk.
  • Gezien de hoeveelheid spullen die ik mee neem is het een must als ik mijn auto in de buurt kan parkeren of uitladen. Parkeerkosten reken ik door.

Wil je graag een uniek en origineel kraamcadeau?

Wilt u graag een echt bijzonder en uniek cadeau laten maken voor een baby of kind, dan bent u bij Quinty Meesterschilder aan het juiste adres. De cadeaus worden zorgvuldig met de hand beschilderd en voorzien van een beschermende transparante lak. Alles naar aanleiding van het geboortekaartje, afbeelding of een thema naar keuze. Super om te geven én om te krijgen!

Prijsindicatie
Bij Quinty Meesterschilder staat persoonlijkheid en exclusiviteit voorop. Kijkt u eens rustig rond op mijn website. Heeft u een leuk cadeau gevonden, dan kunt u per mail of via het contactformulier een gepersonaliseerd geboorte cadeau bestellen. Het enige wat je dan nog moet doen is een foto van het geboortekaartje mailen of opsturen. Het kaartje gebruik ik als voorbeeld bij het mengen van de kleuren verf voor de handbeschilderde kraamcadeaus. Natuurlijk krijg je het geboortekaartje bij levering van het kraamcadeau weer terug. 

  • Geboortestoeltjes tussen de €110,- en €160-,*
  • Recycle geboortestoeltje tussen de €120- en €180,- euro*
  • Houten klompjes tussen de €50,- en €95,- euro*

* Prijs afhankelijk van de ondergrondkleur, details van het geboortekaartje en ontwerp.
Mocht je zelf een tof idee hebben of een object wat je graag beschilderd wil hebben? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Verzenden of ophalen
Persoonlijk contact vind ik belangrijk, dat maakt mijn werk leuk! Ik lever het kraamcadeautje gratis bij je af als je in Muiden woont. Als je wat verder weg woont dan kan ik het kraamcadeau opsturen, en zijn de verzend kosten voor jouw rekening. Uiteraard mag je het kraamcadeau ook persoonlijk komen ophalen in mijn atelier in Muiden, dan maken we een afspraak als het cadeau af is. Ik vind het leuk om te weten wie ik blij maak met mijn handbeschilderde cadeaus. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe we het cadeau bij jou kunnen krijgen.

Levertijden
Het maken van een persoonlijk handbeschilderd cadeau kost tijd. Soms heb ik een wachtlijst. Ik probeer je opdracht zo snel mogelijk in behandeling te nemen en te zorgen dat je het cadeau binnen 2 weken in huis hebt. Mocht dit geen uitkomst voor je bieden, neem dan contact op voor de mogelijkheden.