Het levend model staat al voor u klaar!

Jawel, dat leest u goed. Een levensechte koe staat in deze schilderworkshop model! Tijdens deze gezellige en creatieve middag kan iedereen, ook zonder schildertalent, een koe op het doek krijgen.

previous arrow
next arrow
Slider

Een bijzondere en gezellige workshop op een unieke locatie. Perfect voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, familiedag of vrienden weekend!

De Koeienkade in Muiden is een adembenemend mooie plek in de polder. Met mooi weer schilderen we heerlijk in de buitenlucht, met zicht op de koeien in het weiland en natuurlijk het beroemde Muiderslot! Bij regen duiken we de stal in en schilderen we letterlijk tússen de koeien.

Tijdens de workshop hebben we een levensechte koe om na te schilderen. U gaat aan de slag met acrylverf op echte canvasdoeken. Ik vertel u over de basistechnieken en geef zoveel mogelijk tips. U zult versteld staan; uiteindelijk heeft iedereen schildertalent.

Als de omtrek van de koe namelijk niet wil lukken, heb ik een oplossing! Dan gebruiken we een mal die u zelf kunt overtrekken op het schilderdoek. De basis is gelegd en daarna is het simpel. Laat je creativiteit z’n gang gaan om de kleuren en details van de koe aan te brengen op het doek. Et voilà, een prachtig schilderij om mee naar huis te nemen!

Bij een gezellige dag hoort ook nog iets extra’s. Bij ontvangst schenken wij een kopje koffie en thee met iets lekkers. Tussen het schilderen door is er ook nog een drankje.

Workshop ‘Koe Schilderen‘:

  • Inclusief koffie en thee met wat lekkers.
  • Alle materialen en schorten zijn aanwezig;
  • Vanaf 4 personen tot maximaal 20 personen;
  • Prijs vanaf 37,50 p.p.
  • Tijdsduur ongeveer 3 uur;
  • Gratis parkeren op het erf.

Wilt u meer dan alleen de workshop? Dat kan!

Om de dag compleet te maken is er mogelijkheid tot het toevoegen van een rondleiding over de boerderij en/of een mooie wandeling in de polder, beiden samen met de boer of boerin!

Ook is er de mogelijkheid om een smakelijke boerenlunch te nuttigen in onze sfeervolle, verwarmde ontvangstruimte of een picknick in het weiland! Hoe leuk is dat!

Rondleiding over de boerderij

Loop door de stallen en zie hoe de koeien worden gemolken! Een unieke beleving.

Smakelijke boerenlunch

Geniet van de heerlijke streekproducten en verse ingrediënten van de boerderij!

Rondleiding door de polder

Leer meer over de omgeving rondom het prachtige Muiderslot en Muiden!

Neemt u bij interesse in meerdere opties contact met mij op. Of neem een kijkje op de website van De Koeienkade.