Je ziet ze steeds vaker: kleurrijke handbeschilderde vazen. Een echte must-have voor jouw interieur!
Hoe leuk is het als je je eigen vaas kan beschilderen met vrolijke bloemen en kleuren? Quinty Meesterschilder begeleidt je tijdens de workshop. Samen gaan we ervoor zorgen dat je met een echte eyecatcher naar huis gaat.

Workshop vaas beschilderen
De workshop duurt ongeveer 3 uur, afhankelijk van het aantal personen. Ik ontvang jullie graag in Muiden met een kopje thee of koffie en daarbij wat lekkers. Tijdens de workshop beschilder je een vaasje van 20 cm x 20 cm. Er staan vazen in verschillende basiskleuren klaar waaruit je kunt kiezen. Samen gaan we leren hoe je bloemen op je vaasje kunt schilderen. Na afloop verras ik jullie met een glaasje bubbels zodat ik jullie vaasje kan afwerken met echt bladgoud en een beschermende glanzende vernis. Na het glaasje bubbels kan het vaasje mee naar huis genomen worden en kun je genieten van jouw eigen handbeschilderde unieke vaas!

Locatie: Muiden
Kosten: € 59,- p.p. Aanmelden? Klik op de button en kies een beschikbare datum en tijden.

“Heel erg leuk en gezellig! De tijd vloog voorbij. Echt weer eens wat anders. Natuurlijk ook leuk dat mijn Meesterwerkje mee naar huis mag.”


Elodie

Avondworkshop mini vaasje beschilderen
Heb je overdag een drukke baan en behoefte aan even een moment voor jezelf? Vind je het leuk om in de avonduren creatief bezig te zijn? Dan is de workshop mini vaasje beschilderen echt iets voor jou! Eén keer in de maand op dinsdagavond kun je in 1,5 uur je eigen schattige vaasje (9 cm x 11 cm) beschilderen. Ik ontvang je graag met koffie/ thee en wat lekkers en daarna gaan we samen aan de slag! Je gaat aan het einde van de avond naar huis met je kunstwerkje!

Locatie: Muiden
Kosten: €30,- p.p. Aanmelden? Klik op de button en kies een beschikbare datum en tijden.

Privé workshop
Lijkt het je leuk om samen met vriendinnen, familie, collega’s of op een vrijgezellenfeestje een workshop vaas beschilderen of mini vaasje beschilderen te volgen? Met of zonder schilderervaring kun je je aanmelden voor de workshop met minimaal 6 personen tot 12 personen. Vanaf €30,- kun je al een workshop volgen. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.