Echte Quinty Meester vazen
Een nieuw product van Quinty Meesterschilder: handbeschilderde vazen! De mondgeblazen vazen worden stuk voor stuk uniek beschilderd in vrolijke kleuren en gedecoreerd met bloemen, patronen en voorzien van platina goud. Echt een blikvanger voor elke ruimte in huis of op de zaak! De vazen zijn voorzien van een eigen nummer en bij iedere vaas krijg je een certificaat van authenticiteit.

  • Vervaardigd van mondgeblazen glas
  • Handbeschilderd met duurzame verf
  • Beschermende hoogglans afwerking
  • 100% uniek ontwerp
  • Details van platina goud (23,7 karaat)
  • Certificaat van authenticiteit

Ik wil een handbeschilderde vaas in huis of voor op de zaak!
De handbeschilderde vazen zijn perfect om sfeer te creëren in huis, op kantoor, vergaderlocatie, restaurant of op je balie in jouw eigen winkel. De vazen kun je geheel in jouw stijl en huiskleuren laten maken, zelfs met het logo van jouw bedrijf! Gepersonaliseerde vazen zijn op aanvraag te bestellen – zowel zakelijk als privé via het contact formulier. Ik ben benieuwd welk model jou het meeste aanspreekt en wat jouw wensen zijn.

Wil jij een handbeschilderde vaas cadeau geven?
Heb jij eerdaags een bruiloft, verjaardag of een andere speciale gelegenheid en ben je nog op zoek naar een persoonlijk cadeau? Dan ben je bij Quinty Meesterschilder aan het juiste adres! Geheel in stijl van de trouwkaart of aan de hand van jouw wensen beschilder ik een unieke vaas voor deze speciale gelegenheid. Welke namen en/ of datum mag ik voor jouw op de vaas schilderen?

Ik zocht een uniek en blijvend huwelijkscadeau voor goede vrienden in Valencia. Een persoonlijk cadeau wat iedereen zou willen krijgen. Super fijn dat Quinty aan de hand van de trouwkaart deze prachtige vaas kon maken!

Maartje

”De vazen zijn zonder bloemen al een kunstwerk op zich.”

Sylvia

Levertijd
Quinty Meesterschilder schildert de vazen met veel liefde en passie. Iedere vaas wordt met ambacht gemaakt, daarom verschillen de levertijden per vaas. Over het algemeen is de gemiddelde levertijd tussen de 4 en de 6 weken. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
Omdat de vazen zeer breekbaar zijn, worden ze voorzien van beschermend materiaal – dit om ervoor te zorgen dat de vazen in goede staat worden afgeleverd.

Ophalen of verzenden
Ik ontvang je graag in mijn atelier zodat jij je handbeschilderde vaas in ontvangst kan nemen. Ophalen kan kosteloos en op afspraak bij het atelier van Quinty Meesterschilder in Muiden. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om jouw unieke vaas op te halen, dan kan ik de vaas naar jou opsturen. De verzendkosten bereken ik aan de koper door. Mocht de vaas naar het buitenland verzonden worden, dan komen daar de kosten van een beschermde doos, verzendkosten, verzekering en eventuele importheffingen bij. Deze zijn voor rekening van de klant. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Zodra de vaas verzonden wordt, ontvang je hier berichtgeving van met een indicatie wanneer de vaas ongeveer wordt afgeleverd. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.


Ben je enthousiast en wil je ook een echte Quinty Meesterschilder laten maken? Geef dan snel jouw wensen, kleur, formaat, details door via het contact formulier. Voor ander decoratiewerk kunt u mij ook benaderen!
Wil je leren hoe je zelf een unieke vaas kan beschilderen? Kijk dan bij Workshop vaas beschilderen – Quinty Meester (quintymeesterschilder.nl)

Wil je op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden? Volg mij dan op Instagram. https://www.instagram.com/quintymeesterschilder/.