Echte Quinty Meester vazen
Een nieuw product van Quinty Meesterschilder; handbeschilderde vazen! De mond geblazen vazen worden stuk voor stuk uniek beschilderd in vrolijke kleuren en gedecoreerd met bloemen, patronen en voorzien van platina goud. Echt een blikvanger voor elke ruimte in huis! De vazen zijn voorzien van een eigen nummer en bij iedere vaas krijg je een certificaat van authenticiteit.

  • Vervaardigd van mond geblazen glas;
  • Handbeschilderd met duurzame verf;
  • Beschermende hoogglans afwerking;
  • 100% uniek ontwerp;
  • Details van platina goud (23,7 karaat);
  • Certificaat van authenticiteit.

Ik wil een handbeschilderde vaas van Quinty!
De handbeschilderde vazen zijn perfect om cadeau te geven of leuk om cadeau te krijgen. Je huis fleurt er lekker van op, het is een origineel en duurzaam cadeau en je wordt er heel vrolijk van! Vazen kunnen op aanvraag besteld worden in gewenste kleuren en ontwerpen. Gepersonaliseerde vazen zijn op aanvraag te bestellen via het contact formulier. Ik ben benieuwd wat jouw wensen zijn.

Levertijd
Quinty Meesterschilder schildert de vazen met veel liefde en passie. Iedere vaas wordt met ambacht gemaakt, daarom verschillen de levertijden per vaas. Over het algemeen is de gemiddelde levertijd tussen de 4 en de 6 weken. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan breng ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.
De vazen worden omdat deze zeer breekbaar zijn, voorzien van beschermend materiaal, dit om ervoor te zorgen dat de vazen in goede staat worden afgeleverd.

Ophalen of verzenden
Ik ontvang je graag in mijn atelier zodat jij je handbeschilderde vaas in ontvangst kan nemen. Ophalen kan kosteloos en op afspraak bij het atelier van Quinty Meesterschilder in Muiden. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om jouw unieke vaas op te halen dan kan ik de vaas naar jouw opsturen. De verzendkosten bereken ik aan de koper door. Mocht de vaas naar het buitenland verzonden worden dan komen daar de kosten van een beschermde doos, verzendkosten, verzekering en eventuele importheffingen bij en zijn voor rekening van de klant. Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Zodra de vaas verzonden wordt ontvang je hier berichtgeving van met een indicatie wanneer de vaas ongeveer wordt afgeleverd. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.

”De vazen zijn zonder bloemen al een kunstwerk op zich”

Sylvia

Ben je enthousiast en wil je weten welke modellen er zijn of wil je ook een echte Quinty Meesterschilder laten maken? Geef dan snel jouw wensen, kleur, formaat, details door via het contact formulier. Voor ander decoratiewerk kunt u mij ook benaderen!

https://quintymeesterschilder.nl/contact/

Wil je op de hoogte blijven van mijn werkzaamheden? Volg mij dan op Instagram. https://www.instagram.com/quintymeesterschilder/.