QUINTY MEESTERSCHILDER

Werkwijze en tarief

muurschilderingen

binnen en buiten

Werkwijze en tarief muurschilderingen

Ik krijg vaak de vraag wat de werkwijze en het tarief is van een muurschildering, maar dat is moeilijk aan te geven zolang ik niet weet wat precies jouw wens gaat worden.

Elke opdracht is anders en elke offerte is maatwerk. Mijn werkwijze en tarief is niet alleen afhankelijk van de afmetingen van de muur of de grootte van de afbeelding(en), maar ook van de complexiteit van het gewenste ontwerp. Hoe gedetailleerder het ontwerp en hoe meer inkleuringen des te meer tijd ik nodig heb voor de uitvoering.

Als het ontwerp is gemaakt, kan ik inschatten hoeveel uur werk het is. Ik reken een standaard uurtarief voor het ontwerp en de uitvoering. Dat is excl. reis, parkeer- en materiaalkosten. Reiskosten worden à €0,23 per km gerekend en materiaalkosten à €5,- per m2.

Qua budget kan ik de muurschildering op twee manieren benaderen. Aan de hand van afbeeldingen geef ik aan wat mijn ideeën zijn en hoeveel uur de uitvoering zal gaan kosten, of jij geeft het beschikbare budget aan en dat bepaalt vervolgens het aantal uren dat ik eraan kan besteden. We passen het ontwerp daar dan op aan. De kosten van een muurschildering is dus heel flexibel. Daarin denk ik graag met je mee.

Goed om te weten

  • Ik schilder het liefst op een zo glad mogelijke ondergrond – mocht de ondergrond niet glad zijn dan bespreken we de mogelijkheden.
  • Voor een lange levensduur van de muurschildering is het belangrijk dat de wand minimaal 1 keer goed gesaust is met een goede kwaliteit muurverf.
  • Ik werk het liefst in een ruimte op kamertemperatuur – een te koude omgeving kan de droogtijd van de verf beïnvloeden.
  • De verf die ik gebruik is op acryl basis, sneldrogend, reukvrij en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Tijdens het schilderen bedek ik mijn werkplek met oude kleden om zo mogelijk verfspetters op de vloer te voorkomen.
  • Een projector is een hulpmiddel zodat ik sneller kan werken, daar maak ik zo nu en dan graag gebruik van. De tijd die ik hiermee bespaar besteed ik liever aan de kwaliteit van het schilderwerk.
  • Gezien de hoeveelheid spullen die ik mee neem is het een must als ik mijn auto in de buurt kan parkeren of uitladen. Parkeerkosten moet ik jou doorberekenen.

Muurschilderingen zijn een echte blikvanger en geven een ruimte een vrolijke, warme en persoonlijke sfeer. en kunnen helemaal op maat naar uw wensen worden gemaakt. Heb jij al een idee of afbeelding in gedachten, of wil je liever dat ik een ontwerp voor je maak?

Je bent bij mij aan het juiste adres voor een muurschildering bij je thuis, of voor jouw onderneming. Quinty Meesterschilder is gespecialiseerd in het maken en ontwerpen van muurschilderingen voor op bijvoorbeeld de babykamer, kinderkamer, kantoor, horeca, bedrijven, musea of andere gewenste ruimtes.

werkwijze en tarief muurschilderingen
×