QUINTY MEESTERSCHILDER
Werkwijze en tarieven
kraamcadeaus

Een uniek en handbeschilderd kraamcadeau?

Wilt u graag een echt bijzonder en uniek cadeau laten maken voor een baby of kind, dan bent u bij Quinty Meesterschilder aan het juiste adres. De cadeaus worden zorgvuldig met de hand beschilderd en voorzien van een beschermende transparante lak. Alles naar aanleiding van het geboortekaartje, afbeelding of een thema naar keuze. Super om te geven én om te krijgen!

Prijsindicatie

Bij Quinty Meesterschilder staat persoonlijkheid en exclusiviteit voorop. Kijkt u eens rustig rond op mijn website. Heeft u een leuk cadeau gevonden, dan kunt u per mail of via het contactformulier een gepersonaliseerd geboorte cadeau bestellen. Het enige wat je dan nog moet doen is een foto van het geboortekaartje mailen of opsturen. Het kaartje gebruik ik als voorbeeld bij het mengen van de kleuren verf voor de handbeschilderde kraamcadeaus. Natuurlijk krijg je het geboortekaartje bij levering van het kraamcadeau weer terug.

  • Geboortestoeltjes tussen de €110,- en €160-,*
  • Vintage geboortestoeltje tussen de €120- en €180,- euro*
  • Houten klompjes tussen de €50,- en €95,- euro*

* Prijs afhankelijk van de ondergrondkleur, details van het geboortekaartje en ontwerp.
Mocht je zelf een tof idee hebben of een object wat je graag beschilderd wil hebben? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Verzenden of ophalen

Persoonlijk contact vind ik belangrijk, dat maakt mijn werk leuk! Ik lever het kraamcadeautje gratis bij je af als je in Muiden woont. Als je wat verder weg woont dan kan ik het kraamcadeau opsturen, en zijn de verzend kosten voor jouw rekening. Uiteraard mag je het kraamcadeau ook persoonlijk komen ophalen in mijn atelier in Muiden, dan maken we een afspraak als het cadeau af is. Ik vind het leuk om te weten wie ik blij maak met mijn handbeschilderde cadeaus. Ik denk graag met je mee om te kijken hoe we het cadeau bij jou kunnen krijgen.

Levertijden

Het maken van een persoonlijk handbeschilderd cadeau kost tijd. Soms heb ik een wachtlijst. Ik probeer je opdracht zo snel mogelijk in behandeling te nemen en te zorgen dat je het cadeau binnen 2 weken in huis hebt. Mocht dit geen uitkomst voor je bieden, neem dan contact op voor de mogelijkheden.

×