QUINTY MEESTERSCHILDER

huwelijkscadeaus

Huwelijkscadeaus – Gepersonaliseerde cadeaus

 

De huwelijkscadeaus en ook de andere thema cadeaus van Quinty Meesterschilder zijn gepersonaliseerd. Dit heeft vele voordelen o.a:

  • Uniek en Persoonlijk: Kunst van Quint cadeau geven is uniek en kan aangepast worden aan de smaak en voorkeuren van de ontvanger. Dit maakt het een heel persoonlijk en laat zien dat je echt hebt nagedacht over wat de ander mooi vindt en waardeert.
  • Een kunstwerk in de vorm van een handbeschilderde vaas kan een bijzondere gebeurtenis, relatie of mijlpaal symboliseren, waardoor het cadeau een emotionele betekenis krijgt die veel verder gaat dan materiële waarde.

Heb jij eerdaags een bruiloft, verjaardag of een andere speciale gelegenheid en ben je nog op zoek naar een persoonlijk en liefst gepersonaliseerd cadeau? Dan ben je bij Quinty Meesterschilder aan het juiste adres! Geheel in stijl van de trouwkaart of aan de hand van jouw wensen beschilder ik een unieke glazen vaas -of ander item in overleg- voor deze speciale gelegenheid.

Geef kunst cadeau! Werkelijk een waardevol en prachtig en cadeau! Een absoluut blijvende herinnering.

Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Neem contact op!

Ik zocht een uniek en blijvend huwelijkscadeau voor goede vrienden in Valencia. Een persoonlijk cadeau wat iedereen zou willen krijgen. Super fijn dat Quinty aan de hand van de trouwkaart deze prachtige vaas kon maken!…Maartje

×