QUINTY MEESTERSCHILDER

kraamcadeaus

originele kraamcadeauS en kinderkunst

Ben je tussen alle kraamcadeaus op zoek naar een ècht bijzonder en uniek cadeau voor een baby of kind, dan ben je bij Quinty Meesterschilder aan het juiste adres. Naar aanleiding van het geboortekaartje of een ander gewenst thema of voorbeeld, maakt zij een heel persoonlijk cadeau met naam en geboortedatum, zoals een (geboorte)stoeltje of klompjes. De cadeaus worden zorgvuldig met de hand beschilderd en voorzien van een beschermende transparante lak. Super om te geven én om te krijgen! Je kunt over de werkwijze meer lezen op deze pagina.

Een kinder- of geboortecadeautje van Quinty Meesterschilder cadeau geven is een tijdloos cadeau en kan natuurlijk aangepast worden aan de smaak en voorkeuren van de ontvanger. Dit maakt het ook een heel persoonlijk cadeau en laat zien dat je echt hebt nagedacht over wat de ander mooi vindt en waardeert.

Ook de muren van jouw baby- of kinderkamer kunnen door middel van gepersonaliseerde handbeschildering helemaal in stijl bewerkt worden door Quinty Meesterschilder.

kraamcadeaus
×