QUINTY MEESTERSCHILDER

WORKSHOP
BLOEMPOT BESCHILDEREN

creativiteit raakt nooit op.
hoe meer je gebruikt, hoe meer je hebt!

WORKSHOP BLOEMPOT BESCHILDEREN

Je ziet ze steeds vaker: grote kamerplanten! Daar hoort natuurlijk een unieke pot bij! Een echte must-have voor jouw interieur!
Hoe leuk is het als je je eigen bloempot kan beschilderen met vrolijke bloemen en kleuren? Quinty Meesterschilder begeleidt je tijdens de workshop. Samen gaan we ervoor zorgen dat je met een echte eye-catcher naar huis gaat.

De workshop duurt ongeveer 4 uur, afhankelijk van het aantal personen. Ik ontvang jullie graag in Muiden met een kopje thee of koffie en daarbij wat lekkers.

Tijdens de workshop beschilder je een massieve glazen bloempot van 38 cm x 38 cm.

Ik ga je leren hoe je bloemen of printjes op je pot kunt schilderen. Na afloop verras ik jullie met een glaasje bubbels en wat te knabbelen.

Zodra de verf droog is, kun je er een beschermende glanzende vernislaag op aanbrengen en is de bloempot klaar om mee naar huis te nemen.

Kosten: € 79,- p.p. inclusief alle materialen. Aanmelden? Klik op de button en kies een beschikbare datum en tijden.

 

“Heel erg leuk en gezellig! De tijd vloog voorbij. Echt weer eens wat anders. Natuurlijk ook leuk dat mijn Meesterwerkje mee naar huis mag.” … Elodie

INFO WORKSHOP

  • Inclusief koffie en thee met wat lekkers en een bubbeltje met iets te knabbelen
  • Inclusief alle materialen, inclusief jouw keramieke vaas
  • Schorten zijn aanwezig
  • Vanaf 5-10 personen 
  • Prijs vanaf € 79,- p.p.
  • Tijdsduur ongeveer 4 uur (excl. tijd bij extra arrangement)
  • Gratis parkeren in de straat
  • Locatie: Muiden

Privé workshop

Lijkt het je leuk om samen met vriendinnen, familie, collega’s of op een vrijgezellenfeestje deze workshop vaas beschilderen of mini vaasje beschilderen te volgen? Met of zonder schilderervaring kun je je aanmelden voor de workshop met minimaal 5 personen tot max 10 personen. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie. 

WIL JE MEER DAN ALLEEN DE WORKSHOP? DAT KAN!

Voor € 25 p.p. kun deze workshop op een leuke en vooral lekkere wijze combineren door – bij minimaal 5 personen – aansluitend een high-tea arrangement te reserveren. 

High Tea arrangement: met diverse huisgemaakte zoete en hartige hapjes en natuurlijk een keuze uit een ruime collectie theesoorten.

×