QUINTY MEESTERSCHILDER

Workshop koe schilderen

WORKSHOP KOE SCHILDEREN
TUSSEN KUNST EN KOE!

Jawel, dat leest u goed. Een levensechte koe staat in deze schilderworkshop model! Tijdens deze gezellige en creatieve middag kan iedereen, ook zonder schildertalent, een koe op het doek krijgen.

De Koeienkade in Muiden is een adembenemend mooie plek in de polder. Met mooi weer schilderen we heerlijk in de buitenlucht, met zicht op de koeien in het weiland en natuurlijk het beroemde Muiderslot! Bij regen duiken we de stal in en schilderen we letterlijk tússen de koeien.
Tijdens de workshop hebben we een levensechte koe om na te schilderen. Je gaat aan de slag met acrylverf op echte canvasdoeken. Ik vertel over de basistechnieken en geef zoveel mogelijk tips. Je zult versteld staan; uiteindelijk heeft iedereen schildertalent.

Als de omtrek van de koe niet wil lukken, dan gebruiken we een mal die je zelf kunt overtrekken op het schilderdoek. De basis is gelegd en daarna is het simpel. Laat je creativiteit z’n gang gaan om de kleuren en details van de koe aan te brengen op het doek. Et voilà, een prachtig schilderij om mee naar huis te nemen! Je kunt bij de reservering aangeven of je graag met een mal wil werken.

Deze workshop is ook heel geschikt voor een bedrijfs, vrijgezellen- of familiefeest waarbij de workshop ook uitgebreid kan worden met een onderstaande arrangement.

Bij een gezellige dag hoort ook nog iets extra’s. Bij ontvangst schenken wij een kopje koffie en thee met iets lekkers. Tussen het schilderen door is er ook nog een drankje.

Workshop Koe Schilderen:

  • Inclusief koffie en thee met wat lekkers;
  • Alle materialen en schorten zijn aanwezig;
  • Vanaf 6 tot maximaal 20 personen;
  • Prijs vanaf 42,50 p.p.;
  • Tijdsduur ongeveer 3 uur;
  • Gratis parkeren op het erf;
  • Groepsfoto met de koe en Muiderslot
  • Datum & inschrijving in overleg. Neem contact met ons op.

WIL JE MEER DAN ALLEEN DE WORKSHOP? DAT KAN!

Voor € 25 p.p. kunt je deze workshop op een leuke en vooral lekkere wijze combineren door – bij minimaal 6 personen – aansluitend een boerenlunch OF high-tea (eventueel met bubbels) arrangement te reserveren. 

Boerenlunch: met heerlijk verse lokale- en zelfgemaakte producten van de boerderij. Onbeperkt koffie en thee, boerenmelk van de boerderij en verse sapjes van Boer Erik. Huisgemaakte seizoen soep met voor ieder 2 rijk belegde (vega)broodjes en een stuk seizoen fruit uit de boomgaard.

High Tea arrangement: Diverse huisgemaakte zoete en hartige hapjes en natuurlijk een keuze uit een ruime collectie theesoorten.

×